2020-2021 Sağlık Eğitimi Dersi Kapsamında Yapılan Etkinlikler

2020-2021 Akademik yılı güz döneminde, Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikleri Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Pelin SARIKAYA ŞEKER tarafından “Sağlık Eğitimi” dersi kapsamında 50 farklı ilde yaklaşık 100 farklı konuda 81 öğrenci tarafından sağlık eğitimleri verildi.

Yaşadığımız COVİD-19 Pandemisi nedeniyle uzaktan eğitimle devam ettiğimiz bu günlerde öğrencilerimiz kişisel korunma kurallarına riayet ederek bulundukları illerde yaşlı, genç, çocuk dinlemeden kendi geliştirdikleri materyallerle uygun konularda sağlık eğitimleri düzenlediler.

• Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri "VIII. Tralli Travma Rallisi" Yarışmasından “Centilmenlik” ödülü ile döndü.

• İlk ve Acil Yardım Programında Hastane Uygulama Uyum Eğitimi

• YAZ STAJI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

• İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMI ÖĞRETİM ELEMANLARI TOPLANTISI

• İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMI MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 2023-2024 Akademik Yılı Hastane Uygulaması Eğitimi Gerçekleştirildi

• İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMININ TÜBİTAK 2209-A 2023-1. ÇAĞRI BAŞARISI

• 2023-2024 AKADEMİK YILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• Yüksekokulumuz Yeni Kayıt Olan Öğrenciler İçin Oryantasyon Etkinlikleri

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor